Janko's Meubel en Deurbeslag

Over ons

Unieke winkel met grote collectie meubelbeslag en deurbeslag in
oude stijl SHOWROOM

Passie voor hang- en sluitwerk en accessoires in oude stijl
Uitgebreide collectie meubelbeslag en deurbeslag in een unieke winkel
Al ruim 30 jaar is hang- en sluitwerk, of in ruimere zin deurbeslag, meubelbeslag, raambeslag, luikbeslag en keukenbeslag in de oude stijl de passie van Marco Janssen en Marienel Janssen-Konings. Deze passie in oude stijl beslag voor deuren, ramen en meubels resulteerde zo’n 24 jaar geleden in een unieke winkel. Op de Hagelkruisweg 14 in Meijel is het winkeloppervlak van ruim 175 m2 volledig ingericht met een unieke, zeer uitgebreide collectie meubelbeslag, deurbeslag, raambeslag, luikbeslag en keukenbeslag in oude stijl. IJzer, messing, been, leer, hout of porselein; Janko’s heeft het in huis.

Emaillen borden, houten onderdelen, nostalgische woonaccessoires,…
Deurklinken, sloten, kastpoten, tafelpoten etc.
Behalve voor deurbeslag, meubelbeslag, raambeslag, luikbeslag en keukenbeslag kunt u in de smaakvolle en sfeervolle winkel terecht voor nostalgische emaillen borden, houten onderdelen zoals consoles en ornamenten, lampen in oude stijl en allerlei woonaccessoires en cadeauartikelen in de oude stijl. Ook deurklinken,espagnolet sloten of kastpoten en tafelpoten vindt u bij Janko’s.

Specialist in hang- en sluitwerk
Voor al uw vragen over hang- en sluitwerk
Bij Janko’s kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen over hang- en sluitwerk. Dat eigenaren Marco en Marienel hart voor het vak hebben, blijkt uit hun uitgebreide vakkennis en de zorg die zij besteden aan het assortiment en aan de inrichting en aankleding van de winkel.

Overons

Webshop voor meubelbeslag, deurbeslag etc.
Online bestellen van hang- en sluitwerk in oude stijl
Klanten uit Meijel en de omliggende gemeenten weten Janko’s al jaren te vinden. Wie op zoek is naar meubelbeslag of keukenbeslag in oude stijl of andere artikelen in deze antieke of landelijke stijl, weet dat Janko’s het juiste adres is. De laatste jaren weten steeds meer klanten van buiten de regio en zelfs vanuit het buitenland Janko’s te vinden. Janko’s biedt daarom het deur- en meubelbeslag inclusief hang- en sluitwerk, de houten onderdelen (tafelpoten, kastpoten, consoles, ornamenten) en ander nostalgisch beslag nu ook online aan. Makkelijk, overzichtelijk en snel.