Janko's Meubel en Deurbeslag

Oude keuken opknappen met nieuw keukenbeslag in landelijke stijl

De keuken is het hart van de woning. De kinderen die na school hun verhaal kwijt willen met wat drinken en een snack om vervolgens huiswerk te maken. Het hele gezin ’s avonds aan tafel om te eten. In de keuken wordt de dag met elkaar besproken.
‘Hoe was het op het werk?’ of ‘hoe ging het op school?’ zijn naast ‘dat lust ik niet’ en ‘lekker mam/pap’ de meest gehoorde zinnen in een keuken.
En dan in het weekend de ochtend lekker beginnen met een uitgebreid ontbijt en de krant. En ’s avonds na het eten nog even lekker naborrelen.

Kortom: De leefkeuken heeft een belangrijke plaats in het huis en u wilt deze dan ook sfeervol inrichten. De één kiest voor een strakke moderne keuken en de ander voor een landelijke keuken. Er zijn ook mensen die een goede combinatie weten te maken van deze twee stijlen!

Keuken authentiek

Behalve dat u een keuken sfeervol wilt inrichten moet de keuken natuurlijk ook functioneel en praktisch ingericht zijn. Hoe vaak pakt u nog even snel de zout uit het keukenkastje met vette vingers? Of zijn uw handen nat en heeft u een schone handdoek nodig die in de kast ligt?

Dan wilt u natuurlijk niet dat uw vingers van het deurknopje afglijden! De keukengrepen en deurknoppen worden intensief gebruikt. Keukenbeslag dient daarom, naast mooi, ook functioneel te zijn.

Keuken voor

Keuken voor

Keuken na

Keuken na

Ladegreepjes of deurknopjes in landelijke stijl

U kunt uw oude keuken eenvoudig en goedkoop opknappen met nieuw keukenbeslag.Uw keuken krijgt een compleet nieuw uiterlijk als u de knoppen en grepen van uw lades en kasten vervangt. Met een beetje handigheid monteert u de keukengrepen en kastknoppen zelf. Deze zitten vaak geschroefd en kunt u losdraaien met een schroevendraaier.Bij het demonteren van de oude grepen blijven de gaatjes zichtbaar dus daar kunt u het nieuwe keukenbeslag weer inschroeven.Verf van tevoren uw kastjes met speciale verf en uw keuken kan er weer jaren tegenaan!

Keukenbeslag uitkiezen bij een nieuwe keuken

Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen en u heeft een specifiek soort nostalgisch keukenbeslag op het oog dan kunt u vragen of de keukenleverancier de keuken oplevert zonder het beslag.Wanneer u zelf de nieuwe keuken laat maken door een timmerman dan kunt u zelf het authentieke keukenbeslag aanleveren. Kastknoppen, ladegreepjes en scharnieren: de timmerman kan deze allemaal op de keukenkastjes monteren voor u.

Jankos 98 min

Online keukenbeslag in landelijke stijl kopen

Of u het nou zelf gaat doen of laat doen: bij Janko’s vindt u het juiste keukenbeslag in landelijke stijl.
Janko’s heeft een groot aanbod nostalgische keukenknoppen en keukengrepen.
Onze keukenknoppen en keukengrepen passen perfect in een keuken in oude stijl of een nostalgische, landelijke keuken.
Zelfs als u een industriële keuken wilt hebben wij het juiste keukenbeslag voor u!

Het keukenbeslag is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In onze webshop vindt u knoppen en grepen gemaakt van hout, porselein, zamak, rvs en ijzer.
En zijn de knoppen en grepen beschikbaar in diverse kleuren namelijk zwart, roest, grijs, brons, antraciet en donker bruin.

TIP! U kunt een groot deel van ons keukenbeslag ook toepassen op buitenkeukens.

Buitenkeuken